За информация: 098 8771224

Началото

Началото на „ТехноМеджик” беше поставено през 2015 година, когато започнахме да внасяме уреди втора употреба от Англия и Северна Ирландия. Освен бялата и черна техника, която продавахме в магазина ни в Дупница, отворихме и магазин за бебешки и детски консумативи, колички, дрехи и играчки в гр. Бобов дол.

През 2017 година спечелихме на търг договор за работа със застрахователно дружество „Армеец” АД и така концепцията ни се промени дотолкова, че се съсредоточихме в търговията с домакински уреди с транспортни забележки. ”Армеец” застраховаха карго, изплащаха щети на големи фирми вносители на уреди, а ние, по силата на договора ни, ги изкупувахме от тях.

Магията

През 2019 година успяхме да сключим договор с огромна немска фирма, която има правата да изкупува уреди с щети от водещи европейски марки и производители и така започнахме да внасяме в България качествени и нови модели уреди, на изключително ниски и удобни за българския потребител цени.

По настоящем имаме магазини за нови и преоценени уреди и отделно магазин за уреди втора употреба, като за 2022 година е планувано разширение на веригата в още два града.
Магията на нашите усилия прави възможно да имате в дома си изключителни уреди на изключителни цени.
При нас имате право на повече от три желания!!!

Екипът ни:

Иван Божков

Директор

Даниела Божкова

Изпълнителен директор

Стела Михайлова

Управител гр.Дупница

Вера Димитрова

Управител гр.Кюстендил

Даниела Божкова

Управител гр.Самоков

Илиян Методиев

Транспорт и логостика