За информация: 098 8771224

Уреди с транспортни нарушения

– нарушена или липсваща опаковка
– нецялостна или липсваща документация
– нарушения във външността на уреда – одрано, чукнато, вдлъбнатина…
– непълно окомплектоване– липса на копче, краче, скара, кабел, дръжка…

Витринни и рекламни уреди

– уреди, стояли известно време на витрина на магазин, поради което има избеляване или други признаци на остаряване
– уреди, използвани за реклама и поради това носещи следи на работа с тях

Уреди, върнати в 14-дневен срок

В много държави клиентът има право да върне уред, закупен онлайн, в 14-дневен срок. В България, например, на основание чл. 50 от ЗЗП, потребителят има право да върне поръчания уред в срок от 14 дни след получаването, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка. В такива случаи причините могат да бъдат всякакви- цветът или размерът да не е пасват на интериора, високо ниво на шум на работата на уреда или други. Върнатата стока може да бъде с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари, гаранционна карта. Тогава всеки сайт, сам за себе си преценява дали да приеме върнатата стока. Поради тази причина уредът се счита все още за нов, но може да има следа от употреба.

ВАЖНО! Продаваните уреди са главно с транспортни нарушения. Възможно е да са падали, да са били изпускани или да са претърпели ПТП с превозното средство, с което са били транспортирани. Поради тази причина всеки уред, след връщането му в базата, бива тестван, за да сме сигурни, че няма и други, скрити, вътрешни дефекти.


Разполагаме с голямо разнообразие от големи, утвърдени марки като: Siemens, AEG, Candy ,Bosh, Hanseatic, Gorenje, Hoover, Haier, Amica, Samsung, Beko, Miele,Bauknecht, Privileg, Whirlpool, Hisense, Finlux, Sharp, Crown и още много други.